PARALIJA LETO 2019

U podnožju planine Olimp, jedno od najpoznatijih mesta oblasti Pieria, Paralia, nalazi se oko 60 km od Soluna, oko 30 km od popularnih letovalista Nei Pori i Leptokarija i svega 6 km od trgovačkog centra Katerini.  Paralija nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod, mnostvo prodavnica, restorana, kafića i diskoteka.  Važi za mesto u koje radi noćnog provoda dolazi kako cela Olimpska rivijera tako i čitava severna Grčka. Centar zabave severne Grčke, Paralija je raj za ljubitelje noćnog provoda sa nekoliko ogromnih diskoteka u kojima provod traje do ranih jutarnjih časova.

 

VILA EMILIOS PARALIJA
VILA EVA PARALIJA
VILA MAILA PARALIJA
VILA SONIA PARALIJA
HOTEL FEDRA PARALIJA
VILA SIMOS PARALIJA
VILA VISION PARALIJA
VILA MANOS 2 PARALIJA
VILA VALENTINA PARALIJA
VILA RODON PARALIJA
VILA ST. GIORGIO PARALIA

Ako osim letnjeg provoda želite i malo avanture zvane šoping niste mogli doći na bolje mesto. U Paraliji se nalazi veliki broj prodavnica, zlatara, krznara i prodavnica kožne galanterije. Sve je u prodaji po vrlo povoljnim cenama. U svakoj prodavnici barem jedan od zaposlenih je Srbin ili se radi o osobi koja govori srpski, pa zato nikada nema problema prilikom komunikacije. Vezano za kožu i krzno, cene nikada nisu konačne, ko ume da se dobro cenka može znatno spustiti cenu.

Program Paralija – leto 2019 turističke agencije Piano Travel nudi apartmane u vilama Valentina, Kiriaki, Odyssia ,Makedonia, Sotos, Estia  Zikos i  Fedra .

KAKO DO NAS – NAJKRAĆI PUT