Kalitea – Leto 2018

Kalitea se nalazi na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. U prevodu sa grčkog naziv mesta znači Lep pogled. Mesto se nalazi na uzvišici i pruža zaista nezaboravan pogled na zaliv Toroneos. Najveće je mesto na Kasandri, izuzetno poznato po raskošnim hotelima ali najviše po nezaboravnim noćnim provodima u diskotekama ovog mesta. Kalitea je poznata kao prestonica noćnog života severne Grčke.

 

VILA PARADISOS KALITEA
VILA KIRIAKOS KALITEA
VILA VASILIKI KALITEA
VILA BROTHERS HOUSE KALITEA
VILA EFFI KALITEA
MELI HOTEL APARTMANI KALITEA
VILA ELPIDA KALITEA
VILA BLUE DREAM KALITEA

U Kalitei nalaze se ostaci hrama posvećeni Amonu Zevsu. Kalitea je moderan, komercijalan i kosmopolitski centar sa velikim hotelskim kompleksima i tradicionalnim sobama za iznajmljivanje. Nalazi se na svega 3 km od administrativnog centra Kasandre, gradića Kasandrija gde se nalaze dom zdravlja i policija. O mah do Kalitee nalazi se jako lep gradić Afitos koji nikako ne treba zaobići. Kalitea zadovoljava potrebe najzahtevnijih posetilaca, uz to ima i spektakularan noćni zivot jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu.

Za letovanje 2018 u program Grčka – Halkidiki – leto 2018 uvrstili smo vile:  PARADISOS, J&J, KIRIAKOS, VASILIKI, FRANGISKOS, GOLDEN SUN

Kalitea i Leto 2018 sa agencijom Piano Travel.