Kalitea – Leto 2018

Kalitea se nalazi na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. U prevodu sa grčkog naziv mesta znači Lep pogled. Mesto se nalazi na uzvišici i pruža zaista nezaboravan pogled na zaliv Toroneos. Najveće je mesto na Kasandri, izuzetno poznato po raskošnim hotelima ali najviše po nezaboravnim noćnim provodima u diskotekama ovog mesta. Kalitea je poznata kao prestonica noćnog života severne Grčke.

 

VILA PARADISOS KALITEA
VILA J&J KALITEA
VILA KIRIAKOS KALITEA
VILA VASILIKI KALITEA
VILA FRANGISKOS KALITEA
VILA GOLDEN SUN KALITEA
VILA BROTHERS HOUSE KALITEA
VILA EFFI KALITEA
MELI HOTEL APARTMANI KALITEA
VILA ELPIDA KALITEA
VILA VERA 2 KALITEA
VILA BLUE DREAM KALITEA

U Kalitei nalaze se ostaci hrama posvećeni Amonu Zevsu. Kalitea je moderan, komercijalan i kosmopolitski centar sa velikim hotelskim kompleksima i tradicionalnim sobama za iznajmljivanje. Nalazi se na svega 3 km od administrativnog centra Kasandre, gradića Kasandrija gde se nalaze dom zdravlja i policija. O mah do Kalitee nalazi se jako lep gradić Afitos koji nikako ne treba zaobići. Kalitea zadovoljava potrebe najzahtevnijih posetilaca, uz to ima i spektakularan noćni zivot jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu.

Za letovanje 2018 u program Grčka – Halkidiki – leto 2018 uvrstili smo vile:  PARADISOS, J&J, KIRIAKOS, VASILIKI, FRANGISKOS, GOLDEN SUN

Kalitea i Leto 2018 sa agencijom Piano Travel.